All-on-6 zubni implantati

Kad je riječ o savršenom osmijehu, kompromisa u našoj klinici nema. Smatramo da je osmijeh najmoćnija forma izražavanja koju imamo kao pojedinci te da nadilazi kulturološke, socijalne i sve druge granice. Osmijeh će uvijek povezivati ljude pokazujući emociju, senzualnost, a najbitnije od svega – čovječnost. U našoj klinici pratimo svjetske trendove u stomatologiji i tehnologiji te se neprekidno educiramo, stoga smatramo da smo vaš idealan izbor kod stvaranja novog osmijeha All-on-6 metodom. Obratite nam se s povjerenjem i provjerite jeste li idealan kandidat za ovu metodu.

Kontaktirajte nas

Cijeli All-on-6 postupak

Koliko traje garancija na All-on-6?

Zubni implantati dugotrajno su rješenje za zub ili zube koji nedostaju, a ako pacijent provodi redovitu oralnu higijenu i dolazi na kontrolu kod stomatologa, garancija je doživotna.

All-on-6 je koncept u kojem se potpuno bezuba čeljust opskrbi sa šest zubnih implantata na kojima je fiksni most. Na taj je način pacijentima koji imaju totalne proteze i koji su bezubi, omogućen fiksni protetski rad umjesto mobilnih proteza koje moraju svakodnevno vaditi i stavljati.

All-on-6 omogućuje:

  • Rješavanje bezubosti u kraćem vremenu u odnosu na druge oblike stomatoloških terapija.
  • Smanjenje bolnosti tijekom terapije i oporavaka.
  • Povećanje kvalitete rezultata.
all-on-6-procedure

1

All-on-6 metoda je jednostavna. Prije svega potreban je detaljan prvi pregled na kojem će se ustanoviti dentalno stanje pacijenta. Na pregledu će se pacijent konzultirati sa stomatolozima, reći svoje želje i potrebe te će proći kroz niz dijagnostičkih postupaka.

2

Nakon pregleda i dijagnostičkih postupaka, stomatolozi će odlučiti je li pacijent idealan kandidat za All-on-6 metodu. Ako se utvrdi da je, dobit će precizan plan terapije i neobvezujuću financijsku ponudu.

3

All-on-6 metoda započinje davanjem anestezije kako bi cjelokupni postupak bio bezbolan te se tijekom jednog zahvata pacijentu ugrađuje 6 zubnih implantata, nadogradnja i privremeni zubi.

4

Nakon toga pacijent može ići i nastaviti normalnim načinom života. Preporučuje se samo da pacijent ne jede dok mu u potpunosti ne popusti anestezija te da tijekom nekoliko mjeseci (3 do 6 mjeseci, ovisno o slučaju) jede što mekšu hranu, a izbjegava hranu koju je potrebno jako žvakati. Također, trebao bi izbjegavati hrskavu hranu i sjemenke.

5

Kada nakon 3 do 6 mjeseci zubni implantat sraste s kosti, ugrađuje se fiksni most i pacijent može ići doma s normalnim funkcijama čeljusti.

All-on-6 – Klinički slučajevi

Julija

Funkcionalne i estetske probleme uzrokovane nedostatkom zubi kod Julije riješili smo kombinacijom All-on-4 koncepta u donjoj čeljusti i All-on-6 koncepta u gornjoj čeljusti. Pacijentici smo u donjoj čeljusti ugradili četiri zubna implantata, nadogradnju i privremene zube, a u gornjoj smo ugradili šest zubnih implantata, nadogradnju i privremene zube. Nakon par mjeseci kad su zubni implantati srasli s kosti, pacijentici smo izradili trajni most. All-on-4 i All-on-6 konceptom omogućen je fiksni protetski rad umjesto mobilnih proteza koje pacijenti svakodnevno trebaju vaditi i stavljati. Julija je na kraju tretmana rekla da je dobila i više nego što je očekivala.

Klinički slučajevi

Pacijenti o nama

Rukiye

„Gotovo nisam imala niti jedan zub. Ovi su bijeli, originalni, a ja opet mogu jesti, piti. Ne znam što bih rekla, ali oni su zaista savršeni, prekrasni. Svi su bili jako ljubazni i puno su mi pomogli. Nisam vjerovala da mogu imati ovakve zube. Ovo je najbolja stvar u mojem životu... moja karta za Hrvatsku.“

Pogledajte klinički slučaj

Pogledajte video

Rukiye

Jimmy

“Sve je bilo nevjerojatno, odlični ljudi i izvrstan posao. Ovog ću se sjećati zauvijek. Jako sam sretan.”

Pogledajte klinički slučaj

Pogledajte video

Jimmy

ana-poslije

Ana je došla u našu kliniku nakon što je vidjela savršen osmijeh svoje prijateljice, naše zadovoljne pacijentice. Nakon prezentacije Digital Smile Designa, oduševljeno je pristala da baš mi budemo arhitekti njenog novog osmjeha.

Pogledajte klinički slučaj

Pogledajte video

Ana

Emica-poslije-1

Budući da je Emica nagrađivani profesionalni fotograf zna koliko je lijep osmijeh važan i koliko je fotografija ljepša ako je osoba nasmijana. Zato je došla u našu kliniku po svoj novi osmijeh. Na kraju nam je poklonila osmijeh i napomenula da je jako zadovoljna pristupom.

Pogledajte klinički slučaj

Pogledajte video

Emica

ivan-poslije

Nakon što je prošao kroz naš protokol Digital Smile Design te nakon prezentacije novog osmijeha, Ivan je rekao kako nije bio uopće svjestan da je suočen a velikim estetskim i funkcionalnim problemom.

Pogledajte klinički slučaj

Pogledajte video

Ivan

sonja-m-poslije

Sonja radi u dječjem vrtiću. Donosi osmijeh na lica djece s kojom radi svakodnevno. Takav isti osmijeh željeli smo da ima i sama. Napravljena je potpuna estetska rehabilitacija. Još uvijek čuvamo kopiju emaila koji nam je poslala nakon završetka terapije kao inspiraciju u svakodnevnom radu

Pogledajte klinički slučaj

Pogledajte video

Sonja

andreja-poslije (1)

Nakon što je Andrejin suprug napravio kompletnu oralnu rehabilitaciju u našoj klinici, Andreja je odlučila prevladati svoje strahove, što je na kraju rezultiralo osmijehom kakvom se oduvijek nadala. Andreja sada opušteno, bez straha i sa širokim osmijehom obavlja redovite posjete.

Pogledajte klinički slučaj

Pogledajte video

Andreja

anja-poslije (1)

Nakon što je prošla cijeli protokol Digital Smile Designa te vidjela svoj novi osmijeh, Anja je ostala bez teksta, a njen suprug je rekao kako se ponovno zaljubio kao prvi put kada ju je vidio. Upravo takva reakcija je pokazatelj da smo na pravom putu.

Pogledajte klinički slučaj

Pogledajte video

Anja

branko-poslije (1)

Branko je došao kod nas na preporuku te se vrlo brzo uvjerio kako je na pravom mjestu. Kažu kako slika govori više od tisuću riječi, a Brankov osmijeh je i više nego dovoljan komentar našeg druženja.

Pogledajte klinički slučaj

Pogledajte video

Branko

daniel-poslije (1)

Nezadovoljan svojim dosadašnjim osmijehom, Daniel se odlučio obratiti našem timu kako bi zajedno došli do idealnog rješenja. Iako je prvobitno htio manje korekcije, nakon prezentacije novog osmijeha po protokolu Digital Smile Designa, odlučio se na korekciju donje i gornje čeljusti koja savršeno pristaje njegovoj dobi i osobnosti.

Pogledajte klinički slučaj

Pogledajte video

Danijel

danijela-poslije (1)

Danijela, uvijek vedra i nasmijana, svakodnevno radi s velikim brojem ljudi. Veliku nesigurnost joj je davalo privremeno rješenje u gornjoj čeljusti te se odlučila obratiti našim stručnjacima u kliniku, kako bi pronašli idealno trajno rješenje.

Pogledajte klinički slučaj

Pogledajte video

Danijela

darko-poslije (1)

Kada je Darko došao u našu kliniku, njegova situacija bila je tako kompleksna da nam je rekao kako se zaboravio smijati te da se zapravo prestao smijati prije par godina. Trenutak kada je dobio gotov rad bio je posebno emocionalan za cijeli tim, a “nova osoba” ne skida osmijeh s lica.

Pogledajte klinički slučaj

Pogledajte video

Darko

dijana-poslije (1)

Dijanu smo upoznali dok je prolazila kroz teško životno razdoblje. Velika nagrada za nas bila je vidjeti Dijanu kako se pretvara u novu osobu, a svakako je ostavila prepoznatljiv trag u našim životima.

Pogledajte klinički slučaj

Pogledajte video

Dijana

frank-poslije

Frank je došao u našu kliniku na preporuku zajedničkog prijatelja. Vidjevši neke radove koje smo radili njegovim sunarodnjacima, bez razmišljanja se odlučio kako smo upravo mi pravo rješenje za njegovu situaciju.

Pogledajte klinički slučaj

Pogledajte video

Frank

hrvoje-poslije

Nakon dugogodišnjeg straha od zubara, Hrvoje je došao u našu kliniku gdje smo ga upoznali s Digital smile designom (DSD). Nakon što je prošao cijeli protokol i vidio svoj novi osmijeh, strah je nestao, a Hrvoje je prihvatio plan terapije. Zbog dosadašnje situacije, sama provedba plana terapije je bila prilično izazovna. Hrvojev slučaj savršeno opisuje naš moto – “Jednostavno marimo”.

Pogledajte klinički slučaj

Pogledajte video

Hrvoje

jadranka-poslije

Dugogodišnja prekovremena konzumacija gaziranih pića dovela je do ozbiljnog narušavanja funkcionalnosti i estetike.

Pogledajte klinički slučaj

Pogledajte video

Jadranka

jasmina-poslije

Jasmina je prvenstveno došla kod nas zamijeniti dva ispuna. Kako je prošla kroz protokol Digital Smile Designa, koji je temelj svakog našeg slučaja, zaljubila se u novi osmijeh koji smo joj prezentirali. Poslije gotovog rada, postala je pojam ljepote te sada hoda uvijek sa širokim osmijehom.

Pogledajte klinički slučaj

Pogledajte video

Jasmina

josipa-poslije

Josipa je došla na redovnu kontrolu na kojoj smo je upoznali s konceptom Digital Smile Designa. Nakon detaljne dijagnostike i prezentacije novog osmijeha, oduševljeno je pristala na make over.

Pogledajte klinički slučaj

Pogledajte video

Josipa

Julija-poslije-1

Juliji je atmosfera važna, a nama je izuzetno drago da se kod nas osjećala kao kod kuće. Pohvalila je naše prijateljski usmjereno osoblje i rekla da je dobila i više nego što je očekivala.

Pogledajte klinički slučaj

Pogledajte video

Julija

matea-poslije

Matea radi kao Make up artist. U svom poslu voli naglašavati ženske usne i obraze, što ju je i potaknulo da se obrati našim stručnjacima. Blagim podizanjem obraza i filerima u gornjoj usnici, Matea je dobila željenu simetriju lica te puniju gornju i donju usnicu. Kako sama kaže, tanka gornja usnica činila ju je starijom, a nakon zahvata cijelo lice joj se popunilo baš kako je željela.

Pogledajte klinički slučaj

Pogledajte video

Matea

nikolina-poslije

Nikolina je bila pacijentica koju smo odabrali za demonstraciju na našem internacionalnom tečaju “Motion and emotion” gdje su predavači bili dr. Florin Cofar i dr. Edson da Silva. Iako nije bila estetski zahtjevan slučaj, ljuskice u gornjoj čeljusti dali su “wow” efekt njenom osmijehu. Kako bismo izjednačili estetiku u obje čeljusti, u sljedećoj posjeti napravit ćemo i izbjeljivanje u donjoj čeljusti.

Pogledajte klinički slučaj

Pogledajte video

Nikolina

vedran-poslije

Jedan od najdražih nam slučajeva je Vedran. Radost koju nam je donio radeći s njim je neprocjenjiva. Napravljena je rehabilitacija gornje čeljusti, a planiramo i rehabilitaciju donje čeljusti nakon oseointegracije implantata.

Pogledajte klinički slučaj

Pogledajte video

Vedran

vedrana-poslije

Nakon što se njen dugogodišnji stomatolog umirovio, Vedrana se odlučila obratiti našim stručnjacima. Iako je u početku osjećala nelagodu zbog promjene, brzo smo pronašli zajednički jezik te nakon detaljne pripreme krenuli u zahvat, te postigli željeni rezultat.

Pogledajte klinički slučaj

Pogledajte video

Vedrana

Koja je cijena All-on-6 metode?

Zašto cijena zubnih implantata varira?

Budući da svakom pacijentu pristupamo individualno, svaku terapiju planiramo posebno za pojedinca ovisno o njegovom dentalnom stanju te je iz tog razloga ukupni trošak različit od pacijenta do pacijenta.

U našoj klinici trudimo se pacijentima ponuditi najbolje cijene, a konačna cijena rada razlikuje se od slučaja do slučaja.

U cijenu terapije je uključen besplatan 3D CBCT koji spada u najnapredniju RTG dijagnostiku.

U cijenu terapije je uključen prvi pregled i konzultacije sa stomatolozima.

Zanima vas cijena?

Zatražite ponudu

Često postavljana pitanja

Koji su benefiti All-on-6 metode?

All-on-6 metoda koristi se kad pacijentu nedostaje veliki broj zubi ili je u potpunosti bezub.

Postupak je jednostavan, brzo se izvodi i bezbolan je.

Oporavak je brz i jednostavan, a metoda omogućuje dugotrajno rješenje, veću kvaliteta pacijentovog života, prirodan izgled lica, normalnu funkcija zubi, izuzetnu higijenu nakon zahvata.

Nakon All-on-6 zahvata nisu potrebni drugi zahvati što znači da je All-on-6 metoda dugoročno isplativo rješenje.

Zahvat je izvrstan za jako zauzete ljude i ljude koje pate od dentalne anksioznosti.

All-on-6 metoda pruža bolju stabilnost.

Preporučuje li se ovaj postupak ako mi nedostaju zubi?

All-on-6 metoda najbolje je rješenje za nadoknadu svih zuba, ali ako pacijent nema dovoljnu količinu kosti za postavljanje šest zubnih implantata, tada je idealna All-on-4 metoda.

Tko je dobar kandidat za All-on-6 metodu?

Kandidat za All-on-6 metodu su osobe koje su izgubile svoje zube i koje žele fiksni protetski rad.

Pacijenti koji imaju već duže vrijeme potpunu protezu.

Pacijenti kod kojih je tijekom vremena došlo do teškog gubitka kosti.

Pacijenti koji imaju zube u jako lošem stanju i koji su predviđeni za vađenje.

Hoće li mi trebati povećanje koštane mase prije postupka?

Ako pacijent nema dovoljan volumen čeljusne kosti tada je prije All-on-6 tretmana potrebna nadogradnja čeljusne kosti ili postupak sinus lifta.

Kako mogu koristiti uklonjivu protezu nakon obavljenog postupka?

All-on-6 je rješenje s fiksnim protezama koje pacijent ne može sam mijenjati.

Pin It on Pinterest