Digital Smile Design

Težimo savršenstvu, zato su naši slučajevi bazirani na konceptu Digital Smile Designa, koji nam omogućuje temeljito planiranje dentalne rehabilitacije, a pacijentu omogućuje da vidi svoj novi osmijeh. U trenutku kad pacijenti vide svoje „Novo Ja“ te na kraju i svoju novu osobnost, s nama podijele svoje najiskrenije emocije. To su trenuci kad s našim pacijentima dijelimo emociju mijenjanja njihovog život. Zato se smatramo sretnim ljudima i ponosni smo jer niti jedna profesija nije kao ova.

Koncept Digital Smile Design unaprjeđuje točnost rezultata, kontroliranost istih te poboljšava komunikaciju u stomatološkom timu i s pacijentom. Dozvolite nam da vam naši arhitekti osmijeha kreiraju savršen osmijeh baziran na Digital Smile Design konceptu.

Kontaktirajte nas
digital-smile-design-cover

Što je Digital Smile Design?

Što nam Digital Smile Design omogućuje?

Digital Smile Design omogućuje nam da znamo rezultat prije početka bilo kakvog zahvata. Budući da nam Digital Smile Design omogućuje da znamo rezultat prije početka zahvata, možemo ga komunicirati i individualizirati zajedno s pacijentom. Omogućuje nam da postižemo puno jednostavnije i kontroliranije rezultate što donosi zadovoljstvo pacijentu, ali i nama samima.

  • Digital Smile Design je suvremeni postupak planiranja dentalne rehabilitacije koji terapeutu omogućuje detaljno planiranje, a pacijentu realni uvid u ono što se želi postići izradom protetskog rada.
  • Riječ je o digitalnom dizajnu osmjeha prema kojem se izrađuje provizorni prikaz novog osmijeha u pacijentovim ustima.
  • Digital Smile Design temelj je savršenog osmijeha kojeg želimo za naše pacijente.
what-is-digital-smile-design

Kako Digital Smile Design
poboljšava postupke
estetske stomatologije?

Jedna od prednosti Digital Smile Designa je poboljšavanje i unaprjeđivanje postupaka estetske stomatologije.

Digital Smile Design nam omogućuje da znamo rezultat prije početka bilo kakvih zahvata.

Budući da nam Digital Smile Design omogućuje da znamo rezultat prije početka zahvata, možemo ga komunicirati i individualizirati zajedno s pacijentom.

Digital Smile Design nam omogućuje da postižemo puno jednostavnije i kontroliranije rezultate na zadovoljstvo pacijenta, ali i nas samih.

DSD Plan

Što DSD omogućava pacijentu, a što stomatologu?

Osim što nam pomaže u preciznosti i predviđanju konačnog ishoda, DSD nas zbližava s pacijentima, opušta ih prilikom posjete klinici, pacijentima daje jasan uvid u cjelokupnu terapiju vezano za njihovu proceduru kao i vrlo preciznu tempistiku kako vremensku, tako i financijsku.

Digital Smile Design je plan kako nečiji osmijeh treba izgledati po parametrima estetike osmijeha u digitalnom formatu, a omogućuje bolju komunikaciju doktor - tehničar - pacijent.

1

DSD plan uključuje intraoralne fotografije pacijenta koje se rade u ordinaciji. Uzimaju se fotografije zagriza, lateralne fotografije u zagrizu, fotografije grizne plohe gornje i donje čeljusti, izolirana gornja i donja čeljust. Također, u ordinaciji se uzimaju mjere određenih članova u gornjoj i donjoj čeljusti, a te mjere služe u kasnijem dizajniranju novog osmijeha.

2

Kako bi intraoralni protokol bio potpun svakako treba skenirati pacijenta, što znači da s intraoralnim skenerom uzimamo digitalni otisak čeljusti te registriramo zagriz. Ova metoda uzimanja otiska je puno ugodnija za pacijenta te brža i preciznija od klasičnog uzimanja otisaka.

3

Nakon intraoralnog protokola, slijedi ekstraoralno fotografiranje tj. fotografiranje i video protokol u studiju. Ovdje je bitno registrirati mimiku lica pacijenta i ostale parametre estetike koji su potrebni za planiranje.

digital-smile-design-2
digital-smile-design-3

Digital Smile Design - Klinički slučajevi

Pacijenti o nama

Rukiye

„Gotovo nisam imala niti jedan zub. Ovi su bijeli, originalni, a ja opet mogu jesti, piti. Ne znam što bih rekla, ali oni su zaista savršeni, prekrasni. Svi su bili jako ljubazni i puno su mi pomogli. Nisam vjerovala da mogu imati ovakve zube. Ovo je najbolja stvar u mojem životu... moja karta za Hrvatsku.“

Pogledajte klinički slučaj

Pogledajte video

Rukiye

Jimmy

“Sve je bilo nevjerojatno, odlični ljudi i izvrstan posao. Ovog ću se sjećati zauvijek. Jako sam sretan.”

Pogledajte klinički slučaj

Pogledajte video

Jimmy

ana-poslije

Ana je došla u našu kliniku nakon što je vidjela savršen osmijeh svoje prijateljice, naše zadovoljne pacijentice. Nakon prezentacije Digital Smile Designa, oduševljeno je pristala da baš mi budemo arhitekti njenog novog osmjeha.

Pogledajte klinički slučaj

Pogledajte video

Ana

Emica-poslije-1

Budući da je Emica nagrađivani profesionalni fotograf zna koliko je lijep osmijeh važan i koliko je fotografija ljepša ako je osoba nasmijana. Zato je došla u našu kliniku po svoj novi osmijeh. Na kraju nam je poklonila osmijeh i napomenula da je jako zadovoljna pristupom.

Pogledajte klinički slučaj

Pogledajte video

Emica

ivan-poslije

Nakon što je prošao kroz naš protokol Digital Smile Design te nakon prezentacije novog osmijeha, Ivan je rekao kako nije bio uopće svjestan da je suočen a velikim estetskim i funkcionalnim problemom.

Pogledajte klinički slučaj

Pogledajte video

Ivan

sonja-m-poslije

Sonja radi u dječjem vrtiću. Donosi osmijeh na lica djece s kojom radi svakodnevno. Takav isti osmijeh željeli smo da ima i sama. Napravljena je potpuna estetska rehabilitacija. Još uvijek čuvamo kopiju emaila koji nam je poslala nakon završetka terapije kao inspiraciju u svakodnevnom radu

Pogledajte klinički slučaj

Pogledajte video

Sonja

andreja-poslije (1)

Nakon što je Andrejin suprug napravio kompletnu oralnu rehabilitaciju u našoj klinici, Andreja je odlučila prevladati svoje strahove, što je na kraju rezultiralo osmijehom kakvom se oduvijek nadala. Andreja sada opušteno, bez straha i sa širokim osmijehom obavlja redovite posjete.

Pogledajte klinički slučaj

Pogledajte video

Andreja

anja-poslije (1)

Nakon što je prošla cijeli protokol Digital Smile Designa te vidjela svoj novi osmijeh, Anja je ostala bez teksta, a njen suprug je rekao kako se ponovno zaljubio kao prvi put kada ju je vidio. Upravo takva reakcija je pokazatelj da smo na pravom putu.

Pogledajte klinički slučaj

Pogledajte video

Anja

branko-poslije (1)

Branko je došao kod nas na preporuku te se vrlo brzo uvjerio kako je na pravom mjestu. Kažu kako slika govori više od tisuću riječi, a Brankov osmijeh je i više nego dovoljan komentar našeg druženja.

Pogledajte klinički slučaj

Pogledajte video

Branko

daniel-poslije (1)

Nezadovoljan svojim dosadašnjim osmijehom, Daniel se odlučio obratiti našem timu kako bi zajedno došli do idealnog rješenja. Iako je prvobitno htio manje korekcije, nakon prezentacije novog osmijeha po protokolu Digital Smile Designa, odlučio se na korekciju donje i gornje čeljusti koja savršeno pristaje njegovoj dobi i osobnosti.

Pogledajte klinički slučaj

Pogledajte video

Danijel

danijela-poslije (1)

Danijela, uvijek vedra i nasmijana, svakodnevno radi s velikim brojem ljudi. Veliku nesigurnost joj je davalo privremeno rješenje u gornjoj čeljusti te se odlučila obratiti našim stručnjacima u kliniku, kako bi pronašli idealno trajno rješenje.

Pogledajte klinički slučaj

Pogledajte video

Danijela

darko-poslije (1)

Kada je Darko došao u našu kliniku, njegova situacija bila je tako kompleksna da nam je rekao kako se zaboravio smijati te da se zapravo prestao smijati prije par godina. Trenutak kada je dobio gotov rad bio je posebno emocionalan za cijeli tim, a “nova osoba” ne skida osmijeh s lica.

Pogledajte klinički slučaj

Pogledajte video

Darko

dijana-poslije (1)

Dijanu smo upoznali dok je prolazila kroz teško životno razdoblje. Velika nagrada za nas bila je vidjeti Dijanu kako se pretvara u novu osobu, a svakako je ostavila prepoznatljiv trag u našim životima.

Pogledajte klinički slučaj

Pogledajte video

Dijana

frank-poslije

Frank je došao u našu kliniku na preporuku zajedničkog prijatelja. Vidjevši neke radove koje smo radili njegovim sunarodnjacima, bez razmišljanja se odlučio kako smo upravo mi pravo rješenje za njegovu situaciju.

Pogledajte klinički slučaj

Pogledajte video

Frank

hrvoje-poslije

Nakon dugogodišnjeg straha od zubara, Hrvoje je došao u našu kliniku gdje smo ga upoznali s Digital smile designom (DSD). Nakon što je prošao cijeli protokol i vidio svoj novi osmijeh, strah je nestao, a Hrvoje je prihvatio plan terapije. Zbog dosadašnje situacije, sama provedba plana terapije je bila prilično izazovna. Hrvojev slučaj savršeno opisuje naš moto – “Jednostavno marimo”.

Pogledajte klinički slučaj

Pogledajte video

Hrvoje

jadranka-poslije

Dugogodišnja prekovremena konzumacija gaziranih pića dovela je do ozbiljnog narušavanja funkcionalnosti i estetike.

Pogledajte klinički slučaj

Pogledajte video

Jadranka

jasmina-poslije

Jasmina je prvenstveno došla kod nas zamijeniti dva ispuna. Kako je prošla kroz protokol Digital Smile Designa, koji je temelj svakog našeg slučaja, zaljubila se u novi osmijeh koji smo joj prezentirali. Poslije gotovog rada, postala je pojam ljepote te sada hoda uvijek sa širokim osmijehom.

Pogledajte klinički slučaj

Pogledajte video

Jasmina

josipa-poslije

Josipa je došla na redovnu kontrolu na kojoj smo je upoznali s konceptom Digital Smile Designa. Nakon detaljne dijagnostike i prezentacije novog osmijeha, oduševljeno je pristala na make over.

Pogledajte klinički slučaj

Pogledajte video

Josipa

Julija-poslije-1

Juliji je atmosfera važna, a nama je izuzetno drago da se kod nas osjećala kao kod kuće. Pohvalila je naše prijateljski usmjereno osoblje i rekla da je dobila i više nego što je očekivala.

Pogledajte klinički slučaj

Pogledajte video

Julija

matea-poslije

Matea radi kao Make up artist. U svom poslu voli naglašavati ženske usne i obraze, što ju je i potaknulo da se obrati našim stručnjacima. Blagim podizanjem obraza i filerima u gornjoj usnici, Matea je dobila željenu simetriju lica te puniju gornju i donju usnicu. Kako sama kaže, tanka gornja usnica činila ju je starijom, a nakon zahvata cijelo lice joj se popunilo baš kako je željela.

Pogledajte klinički slučaj

Pogledajte video

Matea

nikolina-poslije

Nikolina je bila pacijentica koju smo odabrali za demonstraciju na našem internacionalnom tečaju “Motion and emotion” gdje su predavači bili dr. Florin Cofar i dr. Edson da Silva. Iako nije bila estetski zahtjevan slučaj, ljuskice u gornjoj čeljusti dali su “wow” efekt njenom osmijehu. Kako bismo izjednačili estetiku u obje čeljusti, u sljedećoj posjeti napravit ćemo i izbjeljivanje u donjoj čeljusti.

Pogledajte klinički slučaj

Pogledajte video

Nikolina

vedran-poslije

Jedan od najdražih nam slučajeva je Vedran. Radost koju nam je donio radeći s njim je neprocjenjiva. Napravljena je rehabilitacija gornje čeljusti, a planiramo i rehabilitaciju donje čeljusti nakon oseointegracije implantata.

Pogledajte klinički slučaj

Pogledajte video

Vedran

vedrana-poslije

Nakon što se njen dugogodišnji stomatolog umirovio, Vedrana se odlučila obratiti našim stručnjacima. Iako je u početku osjećala nelagodu zbog promjene, brzo smo pronašli zajednički jezik te nakon detaljne pripreme krenuli u zahvat, te postigli željeni rezultat.

Pogledajte klinički slučaj

Pogledajte video

Vedrana

Često postavljana pitanja

Koristi li se Digital Smile Design za izbjeljivanje zubi?

Savršeni osmijesi u našoj klinici temelje se na Digital Smile Designu, stoga se on koristi i za postupak izbjeljivanja zubi.

Koje su prednosti Digital Smile Designa?

Brojne su prednosti Digital Smile Designa. Prije svega, znamo rezultat prije početka samog rada, a taj rezultat prije početka bilo kojeg zahvata možemo prikazati pacijentu. Nadalje, Digital Smile Design unaprjeđuje točnost rezultata, kontroliranost istih te poboljšava komunikaciju u stomatološkom timu i s pacijentom.

Hoće li Digital Smile Design dati predvidljiv rezultat?

Digital Smile Design apsolutno daje predvidljiv rezultat. Taj rezultat znamo prije početka bilo kojeg zahvata. Budući da nam Digital Smile Design omogućuje da znamo rezultat prije početka zahvata, možemo ga komunicirati i individualizirati zajedno s pacijentom.

Pin It on Pinterest