O nama

Digital Smile Academy Clinic

Digital Smile Academy, vodeću kliniku za implantologiju i protetiku u Hrvatskoj, utemeljio je doktor Marko Vukić. Njegova vizija kreiranja novog koncepta u stomatologiji, gdje kontinuirana profesionalna edukacija susreće najviše standarde tretmana, proizašla je iz 25 godina iskustva u privatnoj praksi i više od 60 000 pacijenata doktora Vukića i njegovog tima, koji s njim dijeli viziju.

TKO SMO

Zašto Digital Smile Academy

Na putu prema savršenstvu obogaćujemo živote naših pacijenata vraćajući im osmijeh na lice. Emocije koje pacijenti na putu do savršenog osmijeha prolaze, dijele s nama, što nas čini jako sretnim ljudima. Kada pacijenti po prvi put vide svoje „Novo Ja“, često ih emocije toliko preplave da dolazi do suza. U takvim trenucima dijelimo onu iskrenu emociju mijenjanja života na bolje, emociju podizanja kvalitete života, emociju sreće. Zbog toga smo ponosni jer smo odabrali biti stomatolozi.

Ono što našu kliniku čini posebnom

Dijagnostika

U našoj klinici svakom se pacijentu posvećujemo u potpunosti i za svakog radimo jedinstven plan terapije. Zato kod nas sve kreće dobivanjem kompletne slike i uvidom u dentalno zdravlje pacijenta. U sklopu digitalne stomatologije kojom se vodimo, nudimo sljedeće:

  • ORTOPAN – rendgen čeljusti visoke rezolucije
  • CBCT – trodimenzionalna (3D) snimka određenog zuba ili potpune usne šupljine
  •  DIGITALNI OTISAK – brži, jednostavniji i precizniji otisak naspram neugodnih i dugotrajnih klasičnih otisaka. Digitalni otisak izvodi se intraoralnim skenerom i gotov je kroz par minuta
  • DIGITAL SMILE DESIGN – ili digitalni dizajn osmijeha, temelj je savršenog osmijeha kojeg želimo i planiramo za našeg pacijenta. Na temelju njega izrađuje se provizorni prikaz novog osmijeha u pacijentovim ustima

FOTO STUDIO

Kada pacijent dođe u Digital Smile Academy, prvi korak na njegovom putovanju je foto studio. Pacijenti su često iznenađeni jer očekuju prvo odlazak u ordinaciju na pregled no, umjesto pregleda prvo se nađu ispred profesionalnog fotografa. Zašto je to tako? Mimika lica i pokreti koji proizlaze iz fotografije i videa otklanjaju sve maske koje pacijenti stvaraju tijekom određenog vremena, stoga početak planiranja terapije kreće od studijske fotografije i videa. Ovo nam omogućuje ono čemu težimo; pravoj, iskrenoj emociji na licu pacijenta. Također, fotografije osmijeha i intraoralne fotografije poslužit će nam za digitalni dizajn osmijeha putem specijaliziranog programa

Naš tim

Doktori

Doktor

Marko Vukić

Doktor

Ivan Malić

Doktor

Tadej Zavadlav

Doktor

Dean Cekić

Doktor

Vjera Kalmykova

Doktor

Ivan Šeparović

Doktor

Anela Grbavac

Doktor

Kristina Čukelj

Doktor

Marko Vukić

Dr. Marko Vukić diplomirao je na Stomatološkom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu 1991. godine.

Godine 1996. otvara samostalnu djelatnost kao doktor dentalne medicine. Jedan je od začetnika dentalnog turizma u Hrvatskoj kao i uvođenja digitalne stomatologije u stomatološku praksu u Hrvatskoj. Nazočio je brojnim nacionalnim i internacionalnim kongresima i edukacijama, kao što je i sam organizirao mnoge od njih.

Digital smile academy:Vlasnik i direktor poliklinike

Slobodno vrijeme:Voli igrati stolni tenis i provoditi vrijeme u Istri

Doktor

Ivan Malić

 

Doktor

Tadej Zavadlav

Tadej Zavadlav rođen je 2. svibnja 1992. godine u Ljubljani. Nakon završene osnovne škole u Ljubljani, upisuje Gimnaziju Šiška Ljubljana. Gimnaziju završava 2011. godine te se sljedeće godine upisuje na Stomatološki fakultet Sveučilišta u Zagrebu. Stomatološki fakultet završava 2018. godine s obranom diplomskog rada na temu “Planiranje mostova u fiksno-protetskoj terapiji” za koji dobiva odličnu ocjenu.

Za vrijeme studija se zapošljava kao asistent u stomatološkoj ordinaciji Digital Smile Academy. Nakon završenog fakulteta kao doktor dentalne medicine, svoj rad nastavlja u Digital Smile Academyju.

Slobodno vrijeme:Voli igrati košarku i gledati filmove

Doktor

Dean Cekić

Dean Cekić rođen je u Zagrebu. Završio je zubotehničku školu u Zagrebu 1992. godine, nakon kojeg završava Stomatološki fakultet u Zagrebu 1998 i Master clinician program in implant dentistry u Los Angelesu 2008. Redovito se stručno usavršava u zemlji i inozemstvu. Područje djelovanja su mu implantoprotetika općenito, s posebnim zanimanjem za kompjuterski vođenu implantologiju, implantološke rehabilitacije bezubih pacijenata, upotrebu faktora rasta u regneneraciji tkiva i rad s pacijentima koji boluju od dentalne fobije. Od 2007. godine do danas sudjeluje kao edukator u različitim oblicima usvršavanja, od tečajeva do kongresa. Certificirani je trener MIS implants. Ltd.

Slobodno vrijeme:Poslovno umrežavanje (BNI), podvodni ribolov i pikado

Doktor

Vjera Kalmykova

Doktor

Ivan Šeparović

Dr. Ivan Šeparović, porijeklom iz Orebića na Pelješcu, diplomirao je na Stomatološkom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu 2016. Za vrijeme studija, bavi se brojnim izvannastavnim aktivnostima, kako na lokalnoj tako i europskoj razini. Kao potpredsjednik Udruge studenata dentalne medicine u Zagrebu, bio je dio brojnih studentskih projekata: Geronto projekt, Virtualni kongres, Dentakl, Javnozdravstveni odbor.

Bio je i član izvršnog odbora Europske udruge studenata dentalne medicine. 2015.g. je u sklopu volonterskog Amchi projekta proveo 10 dana na sjeveru Indije pružajući dentalnu skrb lokalnom stanovništvu. Certificirani je iTOP (individualno trenirana oralna profilaksa) instruktor.

Na Kongresu Hrvatskog društva za dentalnu implantologiju 2019 prezentirao je rad „Zadovoljstvo pacijenata konceptom imedijatne implantoprotetske rehabilitacije bezubih ili gotovo bezubih pacijenata na 4 ili više implantata konceptom MIS MULTIFIX”. Napisao je i izdao knjigu za djecu o važnosti redovite oralne higijene „Adrian i prekršeno obećanje”. U slobodno se vrijeme bavi plesom na svili.

Postignuća:Napisao i izdao knjigu za djecu o važnosti redovite oralne higijene „Adrian i prekršeno obećanje"

Slobodno vrijeme:Bavi se plesom na svili

Doktor

Anela Grbavac

Dr. Anela Grbavac diplomirala je na Stomatološkom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu gdje se istaknula kontinuiranim izvrsnim uspjehom zbog čega je svrstana u 10% najboljih studenata svoje generacije. Tijekom studija znanja i vještine stječe (kao dentalna asistentica) u jednoj od najprestižnijih specijalističkih ordinacija dentalne medicine u Zagrebu, a 2019. godine pridružuje se našem timu s primarnim interesom na području restaurativne i estetske stomatologije. Kao članica sekcija Stomatološkog fakulteta, 2016. i 2017. godine sudjeluje na Međunarodnom simpoziju studenta dentalne medicine gdje je održala svoja prva predavanja.

Sudjelovala je i na brojnim drugim kongresima među kojima se posebno ističu 8. i 7. Međunarodni kongres Hrvatskog društva za dentalnu implantologiju 2017. i 2019. godine, Competence in Esthetics 2018. Beograd, 13. Hrvatski međunarodni Quintessence kongres 2018. te 5. Kongres Hrvatskog društva za stomatološku protetiku HLZ-a 2019.

Primarni interes:Restaurativna i estetska stomatologija

Doktor

Kristina Čukelj

Dr. Kristina Čukelj, rođena u Zagrebu 31.12.1994. godine, diplomirala je na studiju dentalne medicine na Medicinskom fakultetu Sveučilišta u Splitu 2019. godine. Tijekom studiranja sudjelovala je na međunarodnom skupu Practical knowledge for students te na natjecanju ISA Skills Competition.

Kao član studentske organizacije Zubolina promovirala je edukaciju djece o oralnom zdravlju i higijeni. Stručnost usavršava sudjelujući na brojnim kongresima i edukacijama. Tako je 2019. godine u sklopu edukacije iz moderne estetske i restaurativne dentalne medicine posjetila znanstveno – istraživački centar Ivoclar u Liechtensteinu. Sudjelovala je na “Work and travel USA” programu.

Aktivno je trenirala tenis 14 godina, te je dobitnica brojnih gradskih i državnih natjecateljskih odličja.

Slobodno vrijeme:Tenis

Asistenti

Ana

Asistentica

Josip

Asistent

Monika

Asistentica

Natalija

Asistentica

Valentina

Asistentica

Ena

Asistentica

Svjetlana

Asistentica

Petra

Asistentica

Voditelji pacijenata

Ivana Rokolj

Voditeljica pacijenata

Nina

Voditeljica pacijenata, Fotostudio&Marketing

Vanja

Voditeljica pacijenata

Loredana

Voditeljica pacijenata

Savjetnici za odnose s pacijentima

Tamara

Savjetnik za odnose s pacijentima

Sandra

Savjetnik za odnose s pacijentima

Loredana

Savjetnik za odnose s pacijentima

Ivana

Savjetnik za odnose s pacijentima

Marija

Savjetnik za odnose s pacijentima

Foto studio & Marketing

Nina

Voditeljica pacijenata, Fotostudio&Marketing

Laboratorij

dental centar vukić - DSA

Dental Centar Vukić

Laboratorij

Održavanje

Zvjezdana

Održavanje

Andreja

Održavanje

Radno vrijeme ordinacije

Ponedjeljak – petak od 08:00 do 21:00
Subota od 08:00 do 12:00

Telefon
+385 1 5571 400

WhatsApp / Viber
+385 92 376 6679

E-mail
info@dsa.clinic

Kontaktirajte nas

Možemo vam pomoći. Nazovite 01/557 14 00 ili nam se javite putem e-maila.

Kako doći do nas?

O nama

Tvrtka

Digital smile d.o.o.
Adresa: Dobriše Cesarića 47, 10090 Zagreb
OIB: 78764482188
MB: 4767942
MBS: 081113666
IBAN: HR3724840081135046153, Raiffeisenbank Austria d.d.
Direktor: Marko Vukić